Möt vårt team

Östra Djurkliniken står för närhet, trygghet och lugn. Här får både du och ditt djur en lugn upplevelse. Hos oss träffar du alltid samma veterinär och möts av en genuint anpassad och hemtrevlig miljö. Tack vare att vi erbjuder en husveterinär har vi tid för diskussioner och förklaring och kan skapa en kontinuerlig bekantskap till dig som kund. Här möts du inte av långa väntetider och stressad personal.

 

Vi strävar efter att fungera som en vårdcentral med tillräckligt mycket utrustning och utredningsmöjligheter som behövs. Vi remitterar endast patienter för inneliggande vård samt större kirurgiska ingrepp.

De vanligaste provanalyserna utför vi i vårt eget labb. Tack vare ett eget labb kan vi få snabba svar, vilket gör att vi ibland har möjlighet till att lämna svar redan medan ni väntar.

Varmt välkommen!

Claes Abrahamsson

Legitimerad veterinär

Östra Djurkliniken har funnits sedan en lång tid tillbaka. Innan jag övertog kliniken 2013 har jag arbetat på djursjukhus i Stockholm. Med en egen mindre klinik såg jag möjligheten att kunna skapa en nära kontakt med både djur och människa. En personlig kontakt med dig som djurägare skapar bättre förutsättningar att ge ditt djur bästa möjliga behandling.

 

 

 

Anna Wänéus

Sköterska

Mig möter du i receptionen på kliniken. När det finns behov bistår jag även veterinären Claes i behandlingsrummet.
Tidigare har jag arbetat på hunddagis här på ön och är utbildad sjuksköterska. Jag vill att du och ditt husdjur ska känna er varmt välkomna till oss!

Britta Lindquist

Hundinstruktör

Jag är en hundinstruktör som fokuserar på att hund och hundägare ska få ett positivt samarbete och en fungerande vardag tillsammans. Jag håller både kurser och ger enskild konsultation. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen, individuellt anpassad efter din hund och dig.

Positiv förstärkning av både hund och människa leder till att man på ett effektivt sätt når bra resultat. Vi håller huvudsakligen till i Östra djurklinikens lokaler på Lidingö. Som en bonus kommer även själva veterinärmiljön att upplevas positiv.

 Anna Larsén 

Certifierad Fystioterapeut Hund 

Rehabilitering och Friskvård betyder för mig att både hund och ägare ska må bra.

Fysisk och psykisk stimulans är lika viktigt för hunden som för husse/matte – oavsett ålder, skador och sysselsättning.
Ge hunden chansen till ett långt och friskt liv genom att se till att den har en bra vikt, en bra grundkondition, muskelstyrka och smidighet.